Traktören

Lunch vecka 24
  
060-10 16 75
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

Som alltid så kan ni även välja vår goda soppa, sallad eller vår goda lasagne som vi alltid dukar upp.

Äta här: 120:-
Stammiskort: 110:-
Take away-låda: 90:-

Måndag 12/6

Viltskavsgryta
120 kr
Hjort, ren och älg, svamp, lök och grädde. Serveras med ris
Makaronipudding
120 kr
Falukorv, skinka, purjolök och ost
Traktörens lasagne
120 kr
med nötfärs, tomat, lök och grädde
Dagens veg
120 kr
Grönsaksbullar

Vegetarisk

Krämig grönsakssoppa
120 kr

Tisdag 13/6

Raggmunk
120 kr
med stekt rimmat sidfläsk och lingonsylt
Het korvgryta
120 kr
chorizo, tomat, paprika, chili och grädde. Serveras med ris och vitlöksyoghurt
Traktörens lasagne
120 kr
med nötfärs, tomat, lök och grädde
Dagens veg
120 kr
Pulled vego

Vegetarisk

Krämig grönsakssoppa
120 kr

Onsdag 14/6

Traktörens BBQ-buffé
120 kr
Fläskkarré, revben, kycklingklubba, bbq-sås, klyftpotatis och bearnaisesås
Traktörens lasagne
120 kr
med nötfärs, tomat, lök och grädde
Dagens veg
120 kr
Grönsaksbullar

Vegetarisk

Krämig grönsakssoppa
120 kr

Torsdag 15/6

Chiliglazerad fläskkotlett
120 kr
Rostad potatis, pepparsås, purjolökssallad och grönsaker
Traktörens lasagne
120 kr
med nötfärs, tomat, lök och grädde
Amerikanska pannkakor
120 kr
med Nutellagrädde, vispad grädde, pannkakssylt, blåbärssylt och sirap
Ärtsoppa eller krämig grönsakssoppa
120 kr

Fredag 16/6

Panerad fläskschnitzel
120 kr
med rödvinssås, rostad potatis, gröna ärtor och bearnaisesås
Pasta carbonara
120 kr
Bacon, vitlök och grädde. Serveras med äggula och riven Grana Padano
Traktörens lasagne
120 kr
med nötfärs, tomat, lök och grädde
Dagens veg
120 kr
Grönsaks schnitzel

Vegetarisk

Krämig grönsakssoppa
120 kr
Morotskaka

Lördag 17/6

Lunchstängt

Söndag 18/6

Lunchstängt

Njut av härligt värmande luncher hos Traktören, strax norr om Sundsvall. Här kan du alltid välja en god soppa, sallad eller en smaskiga lasagne som alltid dukas upp.

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

Taggar: