gjord av kummel, vin, kokosmjölk, lök, och potatis
Glutenfri
Laktosfri
Tisdag 21/1
Dillkött
129 kr
med kokt potatis
Morotbiffar
139 kr
med ris och tomatsås
Vegansk
Vegetarisk
Laktosfri
Sakuramarinerad entrecôte
159 kr
med ris
Glutenfri
Onsdag 22/1
Pannbiff
129 kr
med lök och kokt potatis
Morotbiff
139 kr
med ris och tomatsås
Vegansk
Vegetarisk
Laktosfri
Fläskfilé
169 kr
och potatisgratäng
Glutenfri
Torsdag 23/1
Bruna bönor
129 kr
med fläsk
Glutenfri
Laktosfri
Kummel
149 kr
med smörsås och rostad blomkål
Glutenfri
Wallenbergare
159 kr
med potatis puré, gröna ärtor och skirat smör
Glutenfri
Fredag 24/1
Biff Stroganoff
129 kr
med ris
Glutenfri
Oxkind
159 kr
med potatispuré och portvinssås
Glutenfri
Laktosfri
Torsk
169 kr
med selleri och dillfrösås med potatispuré
Glutenfri
Lördag 25/1
Lunchstängt
Söndag 26/1
Lunchstängt
Vår matfilosofi Vi arbetar med svenska mejerivaror och kokar egna fonder. Vi vill främja och är intresserade av svenskt mathantverk, Vi har börjat göra egna korvar både färska och ölkorvar. Vår grund är skandinavisk husmanskost, men letar hela tiden influenser som vi gör om till våra egna smaker.
Vi serverar prisvärd mat lagad från grunden och använder svenska mejerivaror.
Uppskattar du Mat och Mat?
Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat