Reuterdahls Matsal

Lunch vecka 44

Lunch serveras mellan 11:00 och 13:30

I dagens lunch ingår kaffe/the efter maten.

Måndag 26/10

Wallenbergare
med lingon, ärtor, potatispuré och brynt smör
Vinpocherad torskfilé
med potatis, mussel och fänkålssky
Pasta med svensk kyckling
spenat och vitlök
Veg: Lins och böngryta
med rostade rotsaker och fetaost

Tisdag 27/10

Långbakade revbensspjäll
med BBQ -sås, coleslaw och klyftpotatis
Vinpocherad torskfilé
med potatis, mussel och fänkålssky
Pasta med svensk kyckling
spenat och vitlök
Veg: Lins och böngryta
med rostade rotsaker och fetaost

Onsdag 28/10

Pasta
med kyckling, bacon, soltorkade tomater och chevre
Panerad Stillahavsflundra
med remouladsås och kokt potatis
Veg: Lins och böngryta
med rostade rotsaker och fetaost

Torsdag 29/10

Portergryta på Norrländsk fransyska
med broccoli och kokt potatis
Pasta med svensk kyckling
spenat och vitlök
Panerad Stillahavsflundra
med remouladsås och kokt potatis
Veg: Lins och böngryta
med rostade rotsaker och fetaost

Fredag 30/10

Lunchen stängd
Vi riggar för rockpub på kvällen

Hos Reuterdahls Matsal, några steg från Stora torget i Örnsköldsvik, serveras husmanskost i form av dagens kött och fisk samt pasta. Önskar du catering så fixar Reuterdahls maten. Det kan var allt i från lunchlådor för det mindre sällskapet eller en helhetslösning för det stora bröllopet.