Karl August

Vecka 47
Lunch vecka 48
Lunch serveras mellan 11:00 och 13:30
Välkommen på lunch till oss!

Måndag 28/11

Friterat kycklinglår
135 kr
med Buffalosås, selleri- och fänkålssallad, pommes och ostdipp
Veckans gröna
135 kr
Pumpa med glasnudlar, salladslök, soyastekt svamp, puffat ris, sesamfrön och koriander
Veckans sallad
135 kr
Caesarsallad med kyckling, rökt sidfläsk och krutonger

Tisdag 29/11

Havets Wallenbergare
135 kr
med potatispuré, gröna ärtor, brynt smör, citron och dill
Veckans gröna
135 kr
Pumpa med glasnudlar, salladslök, soyastekt svamp, puffat ris, sesamfrön och koriander
Veckans sallad
135 kr
Caesarsallad med kyckling, rökt sidfläsk och krutonger

Onsdag 30/11

Fläskschnitzel
135 kr
med potatissallad, surkål, gurka, kapris, och citron
Veckans gröna
135 kr
Pumpa med glasnudlar, salladslök, soyastekt svamp, puffat ris, sesamfrön och koriander
Veckans sallad
135 kr
Caesarsallad med kyckling, rökt sidfläsk och krutonger

Torsdag 1/12

Gulasch på högrev
135 kr
med kokt potatis och Creme fraiche
Veckans gröna
135 kr
Pumpa med glasnudlar, salladslök, soyastekt svamp, puffat ris, sesamfrön och koriander
Veckans sallad
135 kr
Caesarsallad med kyckling, rökt sidfläsk och krutonger

Fredag 2/12

Kalventrecôté
135 kr
med friterad potatis, crispsallad, bearnaisesås och steksky
Veckans gröna
135 kr
Pumpa med glasnudlar, salladslök, soyastekt svamp, puffat ris, sesamfrön och koriander
Veckans sallad
135 kr
Caesarsallad med kyckling, rökt sidfläsk och krutonger
Njut av en härlig lunch hos Karl August i centrala Luleå. En ny men ändå rätt klassisk krog.
Kom hit med gamla vänner eller gå härifrån med nya.

Sortera restauranglista

 
Sortera efter

Ingen åtkomst till position...

Vi kunde tyvärr inte hitta din position. Detta beror oftast på inställningar i din telefon/surfplatta som blockerar att position används.

Är du osäker på hur du gör för att tillåta åtkomst till din position så kan du läsa mer i våra Frågor och svar.

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat