Matlådan har lagts i varukorgen

Veckans lunchmeny J&J Restaurang & Catering DIGITALA BONUSSTÄMPLAR

Vecka 39
Lunch vecka 40
  
0920-211 404
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

I dagens lunch ingår stor salladsbuffé, dagens soppa, hembakat bröd, måltidsdryck och kaffe.

Lunchkuponger ( 10 st.) 1100kr. 
Sopplunchkuponger ( 10 st.) 750 kr. 

Fråga oss gärna om allergener. 

Måndag 30/9

Köttbullar med gräddsås
125 kr
och stuvade makaroner

Glutenfri

Laktosfri

Stekt strömming
125 kr
med husets potatispuré, rårörda lingon och skirat smör
Dagens vegetarisk: Vegobullar
125 kr
med stuvade makaroner

Vegetarisk

Glutenfri

Laktosfri

Dagens soppa: Fisk och skaldjurssoppa
85 kr

Tisdag 1/10

Wokad kycklingfilé, teriyakisås
125 kr
Vitvins pocherad torsk med vitvinssås, broccoli
125 kr
Kokt potatis/potatismos
Dagens vegetarisk: Wokgrönsaker med stekta nudlar, sweetchili sås
125 kr
Dagens soppa: Fisk och skaldjurssoppa
85 kr

Onsdag 2/10

Strimlad entrecoté/fläskfilé samt champinjoner i krämig ostsås
125 kr
Penne pasta
Panerad fisk med remouladsås
125 kr
Kokt potatis
Dagens vegetarisk: Broccoli & blomkålsgratäng
125 kr

Vegetarisk

Torsdag 3/10

Ärtsoppa & husets egna stekta plättar (Alltid på torsdagar) även vegetarisk
125 kr
med grädde och sylt

Glutenfri

Laktosfri

Nattbakad Karré
125 kr
med bearnaisesås och rostad potatis

Fredag 4/10

Baconlindad kycklingfilé
125 kr
med dragonsås, rostad potatis/ris

Glutenfri

Laktosfri

Panko panerad rödspättafilé (alltid på fredagar)
125 kr
med skagensås och kokt potatis

Glutenfri

Dagens vegetarisk/soppa: Broccoli & blomkålssoppa
85 kr

Vegetarisk

Glutenfri

Efterrätt: Hallonmousse
med vispad grädde

Lördag 5/10

Lunchstängt

Söndag 6/10

Lunchstängt

J&J Restaurang & Catering hittar du i Länsstyrelsen hus. Här kan de flesta hittar något som faller i smaken. Internationell vällagad mat med inspiration från Sydamerika, Asien och framförallt alltid vällagad Svensk husmanskost.

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

Taggar: