med löksås/ bruna bönor, raggmunk/ kokt potatis och rårörda lingon
Lättrimmad persiljemarinerad koljafilé
med vitvinssås, vårlök och kokt potatis
Onsdag 12/2
Femöring
på pannbiff av nöt med stekt ägg, karamelliserad lök, rödvinssky och stekt potatis
Färskostbakad koljafilé
med paprikasås och ugnsrostade rotfrukter
Torsdag 13/2
Ärtsoppa
med tillbehör samt nygräddade pannkakor med sylt och grädde
Helstekt kryddrubbad kotlettrad
med grönpepparsås och ugnsrostad persiljepotatis
Parmesangratinerad fiskfilé
med stuvad spetskål, citron och kokt potatis
Fredag 14/2
Lördag 15/2
Söndag 16/2
Att äta lunch hos Restaurang Husman i Trollhättan innebär att njuta av vällagad husmanskost som värmer både kropp och själ. Beläget på andra våningen i samma byggnad som Toveks Bil i Knalleland, erbjuder restaurangen klassiska svenska rätter med kärlek och omsorg.
Uppskattar du Mat och Mat?
Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat