Solsidan Kök & Matsalar

Lunch vecka 9

Till samtliga måltider serveras smör, bröd, stor salladsbuffé, måltidsdryck.

Lunchen som serveras är 50 % KRAV-certifierad. All fisk är från hållbart fiske (MSC) med undantag för den Norska laxen, nötkött är från lokala gårdar i sammarbete med bla. Nyhléns Hugosons. Grönsaker & potatis är efter tillgång ekologiskt, lokalt eller svenskodlat. Mejeriprodukter är i första hand från lokal ekologisk produktion. Fråga gärna om ni har funderingar om ursprung, eko eller annat.

Lunch serveras mellan klockan  och 
  • kr
Redigerar

Måndag 25/2

Tisdag 26/2

Onsdag 27/2

Torsdag 28/2

Fredag 1/3

Lördag 2/3

Söndag 3/3

Matochmat.se använder cookies. För information om detta och hur vi hanterar dina personuppgifter läs mer i vår integritetspolicy.