V34V36

Solsidan Kök & MatsalarLunch V35

Solsidan Kök & Matsalar

Lunch vecka 35

Till samtliga måltider serveras smör, bröd, stor salladsbuffé, måltidsdryck.

Lunchen som serveras är 50 % KRAV-certifierad. All fisk är från hållbart fiske (MSC) med undantag för den Norska laxen, nötkött är från lokala gårdar i sammarbete med bla. Nyhléns Hugosons. Grönsaker & potatis är efter tillgång ekologiskt, lokalt eller svenskodlat. Mejeriprodukter är i första hand från lokal ekologisk produktion. Fråga gärna om ni har funderingar om ursprung, eko eller annat.

V34Vecka 34
Lunch serveras mellan klockan  ochtill 
V36Vecka 36
  • kr
Redigerar

Måndag 26/8

Tisdag 27/8

Onsdag 28/8

Torsdag 29/8

Fredag 30/8

Lördag 31/8

Söndag 1/9

Matochmat.se använder cookies. För information om detta och hur vi hanterar dina personuppgifter läs mer i vår integritetspolicy.