Hemmagastronomi

Vecka 16
Lunch vecka 17
  
0920-22 00 02
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

Måndag 22/4

Veckans bokningsbara affärsluncher. Boka bord på hemmagastronomi.se
295 kr
Varmrätt: 295kr Två rätter: 395kr Tre rätter: 450kr

Tisdag 23/4

Veckans affärsluncher. Boka bord på hemmagastronomi.se
295 kr
Varmrätt: 295kr Två rätter: 395kr Tre rätter: 450kr
Förrätt
Råbiff - Tryffelemulsion, potatiskrisp, kapris & buskrasse
Vit sparris - med Hollandaise, pinjenötter & Svedjan ost
Varmrätt
Torsk - med morotspuré, hummersås, forellrom, rostad potatis, fänkål & dill
Steak minute - serveras med aioli, tomatsallad, rödvinssås samt pommes frites
Burrata - med granatäpple, rostad valnöt, Muhammara sås, ramslök & rostad potatis
Dessert
Passionsfruksmousse - med maränger, vit chokladblondie & yoghurtsorbet

Onsdag 24/4

Veckans affärsluncher. Boka bord på hemmagastronomi.se
295 kr
Varmrätt: 295kr Två rätter: 395kr Tre rätter: 450kr
Förrätt
Råbiff - Tryffelemulsion, potatiskrisp, kapris & buskrasse
Vit sparris - med Hollandaise, pinjenötter & Svedjan ost
Varmrätt
Torsk - med morotspuré, hummersås, forellrom, rostad potatis, fänkål & dill
Steak minute - serveras med aioli, tomatsallad, rödvinssås samt pommes frites
Burrata - med granatäpple, rostad valnöt, Muhammara sås, ramslök & rostad potatis
Dessert
Passionsfruksmousse - med maränger, vit chokladblondie & yoghurtsorbet

Torsdag 25/4

Veckans affärsluncher. Boka bord på hemmagastronomi.se
295 kr
Varmrätt: 295kr Två rätter: 395kr Tre rätter: 450kr
Förrätt
Råbiff - Tryffelemulsion, potatiskrisp, kapris & buskrasse
Vit sparris - med Hollandaise, pinjenötter & Svedjan ost
Varmrätt
Torsk - med morotspuré, hummersås, forellrom, rostad potatis, fänkål & dill
Steak minute - serveras med aioli, tomatsallad, rödvinssås samt pommes frites
Burrata - med granatäpple, rostad valnöt, Muhammara sås, ramslök & rostad potatis
Dessert
Passionsfruksmousse - med maränger, vit chokladblondie & yoghurtsorbet

Fredag 26/4

Veckans affärsluncher. Boka bord på hemmagastronomi.se
295 kr
Varmrätt: 295kr Två rätter: 395kr Tre rätter: 450kr
Förrätt
Råbiff - Tryffelemulsion, potatiskrisp, kapris & buskrasse
Vit sparris - med Hollandaise, pinjenötter & Svedjan ost
Varmrätt
Torsk - med morotspuré, hummersås, forellrom, rostad potatis, fänkål & dill
Steak minute - serveras med aioli, tomatsallad, rödvinssås samt pommes frites
Burrata - med granatäpple, rostad valnöt, Muhammara sås, ramslök & rostad potatis
Dessert
Passionsfruksmousse - med maränger, vit chokladblondie & yoghurtsorbet

Lördag 27/4

Lunchstängt

Söndag 28/4

Lunchstängt

I vår luftiga och mysiga matsal bordsserveras nylagad lunch med internationella smaker på lokala råvaror.

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

Taggar: