Hemmagastronomi

Vecka 15
Lunch vecka 16
  
0920-22 00 02
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

Måndag 15/4

Veckans affärslunch presenteras snart
295 kr
Varmrätt: 295kr Två rätter: 395kr Tre rätter: 450kr

Tisdag 16/4

Veckans affärslunch presenteras snart
295 kr
Varmrätt: 295kr Två rätter: 395kr Tre rätter: 450kr
Förrätt
Gravad & sotad regnbåge - med rädisa, friterad grönkål, örtemulsion & vattenkrasse
Vit sparris - med Hollandaise, pinjenötter & Svedjan ost
Varmrätt
Röding - med jordärtskockspuré, beurre blanc, forellrom & vit sparris
Steak minute - serveras med aioli, tomatsallad, rödvinssås samt pommes frites
Rostad pumpa - med pumpafrö, pickad havtorn, ostkräm, brynt smör & vattenkrasse
Dessert
Hallonbavaroise - med hallonkompott, vit chokladblondie & yoghurtsorbet

Onsdag 17/4

Veckans affärslunch presenteras snart
295 kr
Varmrätt: 295kr Två rätter: 395kr Tre rätter: 450kr
Förrätt
Gravad & sotad regnbåge - med rädisa, friterad grönkål, örtemulsion & vattenkrasse
Vit sparris - med Hollandaise, pinjenötter & Svedjan ost
Varmrätt
Röding - med jordärtskockspuré, beurre blanc, forellrom & vit sparris
Steak minute - serveras med aioli, tomatsallad, rödvinssås samt pommes frites
Rostad pumpa - med pumpafrö, pickad havtorn, ostkräm, brynt smör & vattenkrasse
Dessert
Hallonbavaroise - med hallonkompott, vit chokladblondie & yoghurtsorbet

Torsdag 18/4

Veckans affärslunch presenteras snart
295 kr
Varmrätt: 295kr Två rätter: 395kr Tre rätter: 450kr
Förrätt
Gravad & sotad regnbåge - med rädisa, friterad grönkål, örtemulsion & vattenkrasse
Vit sparris - med Hollandaise, pinjenötter & Svedjan ost
Varmrätt
Röding - med jordärtskockspuré, beurre blanc, forellrom & vit sparris
Steak minute - serveras med aioli, tomatsallad, rödvinssås samt pommes frites
Rostad pumpa - med pumpafrö, pickad havtorn, ostkräm, brynt smör & vattenkrasse
Dessert
Hallonbavaroise - med hallonkompott, vit chokladblondie & yoghurtsorbet

Fredag 19/4

Veckans affärslunch presenteras snart
295 kr
Varmrätt: 295kr Två rätter: 395kr Tre rätter: 450kr
Förrätt
Gravad & sotad regnbåge - med rädisa, friterad grönkål, örtemulsion & vattenkrasse
Vit sparris - med Hollandaise, pinjenötter & Svedjan ost
Varmrätt
Röding - med jordärtskockspuré, beurre blanc, forellrom & vit sparris
Steak minute - serveras med aioli, tomatsallad, rödvinssås samt pommes frites
Rostad pumpa - med pumpafrö, pickad havtorn, ostkräm, brynt smör & vattenkrasse
Dessert
Hallonbavaroise - med hallonkompott, vit chokladblondie & yoghurtsorbet

Lördag 20/4

Lunchstängt

Söndag 21/4

Lunchstängt

I vår luftiga och mysiga matsal bordsserveras nylagad lunch med internationella smaker på lokala råvaror.

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

Taggar: